Aj pre dietárov, diabetikov, tých, ktorí majú Candida diétu!
Xilovit ZERO (100% erytritol) je výborný na sladenie zákuskov a tort. Je to prirodzený regulátor kyslosti a neposkytuje živnú pôdu pre baktérie a plesne.
Vzhľadom a chuťou je veľmi podobný cukru, no bez vedľajších účinkov typických pre cukor. Chutí chladne a sladko, nemá žiadnu pachuť. Jeho sladiaca sila je 60-80% v porovnaní s cukrom.
Úplne bez kalórií (0 kcal / 100 g), vďaka čomu je to najideálnejšie sladidlo pre ľudí s diétou a chudnúcich ľudí.
Žiadny vplyv na hladinu glukózy v krvi, glykemický index 0.
Na rozdiel od cukru je dobrý na zuby.
Pre jeho silný protiplesňový účinok ho môžu konzumovať aj tí, ktorí majú Candida diétu.
Zvyšuje trvanlivosť potravín.
Prvýkrát bol použitý v Japonsku v roku 1990. V USA je na trhu od roku 1997 a v EÚ od roku 2003.
V Japonsku sa používa od roku 1990 ako náhrada cukru, ako aj v cukríkoch, čokoláde, jogurtoch, plnkách, ovocných želé, džemoch a rôznych nápojoch.
Xilovit ZERO obsahuje rovnaké množstvo sacharidov ako klasický cukor, 98 g / 100 g, avšak v nevstrebateľnej forme, vďaka čomu je bez energie.
Hmotnosť: 500 g
Nový komentár