Panel používateľa

Naturgold Bio Cestoviny z alakoru - Veľké kocky 250g

Naturgold Bio Cestoviny z alakoru - Veľké kocky 250g

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

BIO produkt VEGAN Neobsahuje pridané cukor

Najpopulárnejšie cestoviny, najstaršie zrno. Dá sa veľmi dobre použiť na nespočetné množstvo obľúbených cestovinových jedál. Príjemná chuť, ktorá je s ostatnými neporovnateľná, uchváti všetkých labužníkov, jej vnútorné hodnoty očaria všetkých uvedomelých konzumentov.

1,43 € s DPH

EAN: 5999884686132

Dostupnosť: Skladom

Cestoviny bez vajec.

Čas varenia: 8-10 minút

Zloženie: pšeničná múka BIO, voda.

Zloženie - celozrnné: celozrnná múka z ražnej pšenice *, voda.

Najčistejšia forma pšenice. Pred 12 000 rokmi objavil človek toto energeticky bohaté zrno, pomlel ho na kamene a vyrobil kašu a potom z nej vyrobil chlieb. Po tisícročia tento starodávny druh pšenice poskytoval ľudstvu základné zásoby potravín, ale s rozšírením priemyselného poľnohospodárstva sa z našich potravín vytratil. Tvrdo sme pracovali na tom, aby bol tento nezaslúžene zabudnutý poklad opäť k dispozícii a aby naša moderná spoločnosť prispela k jedinečne chutnému a žiarivému zrnu našich predkov. Nažltlá jemná múka vnútra jadra je spôsobená množstvom beta-karoténu. Obsah esenciálnych aminokyselín lyzínu a mikroelementov je tiež vysoký a obsah uhľohydrátov je nízky. Vďaka množstvu antioxidantov a luteínu (pro vitamín A) je vhodný na výrobu funkčných potravín.

Dôrazne odporúčame na varenie, pečenie, výrobu koláčov, maslových cesta a palaciniek. Možno ho použiť na prípravu chleba, kysnutého cesta v pomere 1/3 zmiešaného so špaldovou múkou. Potraviny vyrobené zo žltej pšeničnej múky sú nielen zdravé, ľahko stráviteľné, ale aj chutné.

* Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.

Priemerná výživová hodnota / 100 g
Energia: 1556 kJ / 367 kcal
Tuky: 1,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 73 g
z toho cukor: 2,6 g
Diétna vláknina: 2,5 g
Bielkoviny: 14 g
Soľ: 0 g

Výrobok obsahuje soľ kvôli prirodzenej prítomnosti sodíka.

Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie