Obsah vrecka stačí na 1 kg múky.
Prášok do pečiva na použitie v potravinách
Zloženie: Stabilizátor: difosforečnan disodný (E450i), zvýrazňovač objemu: hydrogenuhličitan sodný (E500ii), kukuričný škrob
Tiež môže obsahovať stopy mliečnych bielkovín a siričitanov.
Detaily produktu
Recepty: Bezlepkový mramorový kuglof
Suroviny na ľahké cesto: 100 g prírodného jedlého škrobu Haas, 1 dl oleja, 2 vajíčka, soľ, 4 g prírodného prášku do pečiva Haas, 4 lyžice cukru, 4 lyžičky smotany, 2 lyžičky sušeného ovocia
Ingrediencie na tmavé cesto: 100 g prírodného jedlého škrobu Haas, 10 g kakaového prášku, 1 dl oleja, 2 vajíčka, soľ, 4 g prírodného prášku do pečiva Haas, 4 lyžičky cukru, 4 lyžičky smotany, 2 lyžičky nastrúhanej tmavej čokolády
Príprava: Vajíčka oddelíme, bielkoviny vyšľaháme so štipkou soli do tvrdej peny. Vaječné žĺtky sa zmiešajú s ostatnými prísadami a potom sa voľne rozvíri vaječná pena. Akonáhle sú tmavé aj svetlé hmoty pripravené, navrstvia sa a naplnia sa do olejom vymazanej, múkou vysypanej formy a pečú sa pri 180 stupňoch 30 minút.
Príprava a použitie
Ideálne na výrobu nasledujúcich koláčov: piškóty, miešané koláče, vdolky, tortové plechy atď.
Skladovanie: Zachováva si svoju kvalitu (deň, mesiac, rok) až do dátumu uvedeného na zadnej strane obalu.
Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Hmotnosť: 12g
Nový komentár