Návod na použitie:
Recept na biely chlieb
Suroviny: 500 g zmesi mikloovej múky, 500 ml vlažnej vody, 20 g čerstvého droždia, 1 polievková lyžica. olej, 14 g soli
Príprava:
Vyrobené v hriankovači: Nalejte vodu do panvice a rozpustite v nej droždie. Pridajte múčnu zmes a soľ a pridajte cca. Pripravte sa na 1,5-hodinový program.
Konvenčná rúra: Suroviny spojte v 2-3 minúty na hladké cesto ručným mixérom.
Varíme v naolejovanej forme cca. dvojnásobok.
Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 ° C 45 minút.
Poznámka: náš chlieb získa krajšiu farbu, ak ho pred pečením potrieme olejom.
Recept na palacinky
Suroviny: 120 g zmesi múky miklo, 450 ml mlieka, 1 vajce, 1 štipka soli
Príprava: Suroviny vymiešame na cesto bez hrudiek.
Podávame v horúcej, naolejovanej palacinkovej rúre a upečieme z oboch strán dozlatista.
Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka, zemiakový škrob, dextróza, kukuričná múka, stabilizátory (guarová guma, xantánová guma, E464), zemiakové vločky, rastlinná vláknina (psyllium), zemiaková vláknina, prostriedok na úpravu múky (kyselina askorbová), jablčné vlákno
Miesto pôvodu: Maďarsko
Balenie: 1000 g
Nový komentár