TIP: Úroveň sladkosti džemu je nižšia ako v prípade slivkového lekváru vyrobeného z cukru. To však umožňuje podávať ho k hlavným jedlám ako omáčku. Ak potrebujete sladší džem ako v súčasnosti, odporúčame pridať práškový erytritol alebo sirup.
DOPORUČENIE: Džem používajte iba so suchým a čistým príborom, nedotýkajte sa ho vodou, maslom, drobivou lyžicou alebo nožom. Po použití veko opäť pevne priskrutkujte a vráťte výrobok do chladničky čo najskôr. Rast plesní je spôsobený mokrým, „kontaminovaným zariadením“ resp nesprávne zatvorenie je ľahko uľahčené.
Zloženie: 50% slivky, pitná voda, 20% jablčný džús, sladidlá (erytritol, steviolové glykozidy), zahusťovadlo (pektín), 0,5% škorice, jedlá kyselina (kyselina citrónová)
Miesto pôvodu: Maďarsko
Priemerná nutričná hodnota v 100 g výrobku
Energia 228 kJ / 54 kcal
Tuky <0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 16,1 g
z toho cukry * 8,1 g
z toho polyoly ** 4,5 g
Rost 2,0 g
Bielkoviny <0,5 g
Soľ <0,01 g
* Neobsahuje pridaný cukor. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.
** Polyol má nulový kalorický obsah a absorbovateľný obsah uhľohydrátov.
Skladujte na suchom, chladnom mieste, chránenom pred slnečným žiarením
Po otvorení je možné skladovať v chladničke pri teplote 5-10 ° C po dobu 5 dní.
Nový komentár