Okrem medu je v reformnej kuchyni najobľúbenejším sladidlom glukóza. Ako potravina, ktorú je možné použiť na sladenie, prešla glukóza v konkurencii s repným cukrom za posledných niekoľko rokov dlhou cestou, pretože je rovnako vhodná na výrobu všetkých druhov jedál, nápojov alebo koláčov, ale na jej sladenie. účinok je vyšší, takže je potrebné použiť menej.
Jeho sladiaci účinok je o niečo vyšší ako u tradičných cukrov.
Priemerná nutričná hodnota v 100 g výrobku:
energia 1522 kJ (358 kcal)
bielkoviny 0 g
uhľohydrát 90 g
tuk 0 g
Balenie: 1000 g
Potravinové doplnky sú podľa aktuálnych predpisov Európskej únie považované za potravinové doplnky, ktoré slúžia na doplnenie tradičnej stravy a obsahujú živiny v koncentrovanej forme. Napriek tomu, že doplnky stravy môžu mať priaznivý fyziologický účinok, ktorý sa môže líšiť od jednotlivca k jednotlivcovi, nie je dovolené pripisovať profylaktické alebo liečebné účinky prípravkom počas ich označovania, prezentácie a reklamy.
Výrobok nenahrádza vyváženú, zmiešanú stravu a zdravý životný štýl! Výrobok nelieči choroby! Výrobok nenahrádza lekárske ošetrenie! V prípade choroby prediskutujte jej použitie so svojim lekárom. Neprekračujte odporúčaný denný príjem! Neužívajte tento liek, ak ste precitlivený alebo alergický na niektorú zo zložiek. Uchovávajte mimo dosahu malých detí!
Nový komentár