Pšeničná tráva je pre nás bohatá na životne dôležité enzýmy, vrátane jedného z najbohatších zdrojov enzýmov SOD (superoxiddismutáza).
Naše telo to môže ľahko spracovať, pretože jeho trávenie vyžaduje málo energie, takže ho môžu bezpečne jesť aj tí, ktorí majú zlé trávenie. Pomáha pri trávení a fungovaní vnútorných orgánov. Silne alkalizujúce.
Vďaka vysokému obsahu chlorofylu v pšeničnej tráve obohacuje našu krv kyslíkom, zlepšuje sa prísun kyslíka do buniek, takže má vážnu úlohu pri eliminácii zápalu.
Pšeničná tráva súčasne detoxikuje a - tým, že plní výživové nedostatky - zvyšuje našu energetickú hladinu. Prostredníctvom aktívnych zložiek pšeničnej trávy priaznivo ovplyvňuje fungovanie celého tela. Jeho vitalizačný účinok je spôsobený skutočnosťou, že je jedným z najkomplexnejších zdrojov živín vo svete rastlín.
Účinok konzumácie pšeničnej trávy vo všetkých prípadoch poukazuje na správny rovnovážny stav tela, jednoznačne má pozitívny vplyv na fungovanie celého tela. Vďaka svojmu alkalizačnému účinku začne telo časom odbúravať nahromadené škodlivé látky - proces, ktorý sa nazýva detoxikácia.
250g práškového nápoja z pšeničnej trávy cca. Môže sa pripraviť 10 litrov nápoja z pšeničnej trávy.
The
Navrhované použitie: 1 - 2 čajové lyžičky denne pretrepané v zeleninovom džúse alebo vode. Odporúčame prášok rovnomerne pretrepať trepačkou.
Ak je to možné, pre ešte plnší účinok pite nalačno a potom nechajte pol hodiny „prospievať“, kým nič iné nespotrebujete.
Šťavu z pšeničnej trávy je najlepšie konzumovať na prázdny žalúdok, aby sa cenné účinné látky, ktoré sú v nej obsiahnuté, mohli absorbovať do krvi neporušené a dostať sa tak ku všetkým stavebným kameňom nášho tela, k bunkám.
Neexistujú žiadne časovo ohraničené limity na konzumáciu šťavy z pšeničnej trávy, neexistujú žiadne kontraindikácie, rovnako ako neexistujú žiadne limity pre konzumáciu najzdravších potravín.
Nový komentár