Dôležitosť, účinok: Rovnako ako kuchynská soľ obsahuje hlavne chlorid sodný (98%), ale obsahuje aj mnoho ďalších minerálov. Môže sa to zdať lákavé, ale vzhľadom na to, aké malé množstvo používame na manuálne solenie, je množstvo takto zavedených minerálov takmer nulové. Tí, ktorí si musia dávať pozor na príjem solí kvôli zdravotným problémom, by nemali konzumovať himalájsku soľ s mierou alebo tí, ktorých lekár odporučil jodidovanú kuchynskú soľ, uprednostnite ju, pretože himalájska soľ neobsahuje jód (alebo by mala pokrývať váš denný príjem jódu z iných zdrojov).
Jeho použitie je rovnaké ako v prípade kuchynskej soli, nemá žiadne arómy a je podobne rozpustné. Môže sa tiež použiť na iné ako výživové účely, ako je himalájska soľ v zmesiach soľnej soli.
Zloženie: soľ
Obsah živín (v 100 g):
Energetická hodnota: 0 kJ / 0 kcal
Tuk: 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0 g z toho cukor: 0 g
Rost: 0 g
Bielkoviny: 0 g
Soľ: 99,5 g
Uchovávajte na chladnom a suchom mieste!
Kvalitu si zachováva donekonečna.
Krajina pôvodu: Pakistan.
Nový komentár