Zloženie: semená reďkovky *
* = Z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Postup klíčenia: Semená namočte na noc. Ráno z nich vypustite vodu, umyte semená a hrniec odložte na tmavé miesto. Opláchnite semená najmenej dvakrát denne (ráno, večer), potom nestojte vo vode. Vyliahnuté klíčky je možné konzumovať po 3 - 4 dňoch. Zárodky by sa mali skladovať v chlade, inak budú hniť.
Použitie:
Vyliahnuté klíčky sa môžu jesť samotné, ako šalát, v sendvičoch, celé ako obloha alebo sa môžu miešať ako súčasť surového nápoja. Reďkovka má mierne štipľavú chuť.
Uchovávajte na chladnom a suchom mieste! Produkt je tiež balený v závode, ktorý spracováva aj sóju, lepok, zeler, horčicu a sezamové semienko.
Nový komentár