Pri príprave kaše nepridávame do ovsa žiadne prísady ani z neho nič nevyberáme, takže v kaši je aj každá hodnota, ktorá sa v ovse nachádza v jeho prírodnej forme.
Príprava: Zalejte dvojnásobným množstvom horúcej vody alebo rastlinného mlieka a nechajte stáť 5-10 minút. Môžeme ju jesť sladko alebo slano podľa chuti, dochutiť ju karobovým práškom, škoricou, ovocím, zeleninou.
Možno použiť aj na zhutnenie.
Zloženie: ovos
Obsah živín (v 100 g):
Energia: 1639 kJ / 388 kcal
Tuk: 7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,1 g
Sacharidy: 69 g z toho cukor: 0,5 g
Bielkoviny: 10 g, Soľ: 0,003 g
Uchovávajte na chladnom a suchom mieste!
Krajina pôvodu: Maďarsko
Nový komentár