Použitie: tiež ako príloha, kaša, hlavné jedlo alebo dezert.
Zloženie: organická kukuričná múka
Balenie: 500g
Informácie o alergénoch: Produkt je balený v bezlepkovej a bezalergénnej prevádzke.
Tip na použitie: Výroba Polenty
Vodu prevaríme so soľou a lyžičkou kukuričnej múky (aby sa nehromadili). Teplota sa zníži a kukuričná múka sa za stáleho miešania pomaly naleje do perlivej vody. Za stáleho miešania povaríme 15-20 minút. Keď polenta zhustne, musí sa miešať s rastúcou námahou.
Maslo si pripravte na plech s rozmermi 30 × 15 cm (alebo podobnej veľkosti) a nalejte horúcu kašu. Trvá niekoľko minút, kým polenta dosiahne svoju konečnú konzistenciu. Môžeme ho tiež nakrájať na nôž, alebo z neho okrúhlym punčom nakrájať koláče.
Nový komentár