Výhody trstinového cukru:
- Nevyrába sa chemickým procesom, vďaka čomu je ekologickejší
- Chuťovo jedinečnejšia
- Prírodný cukor, ktorý telo dokáže spracovať oveľa lepšie ako biely cukor, a obsahuje aj iné výživné látky ako cukor (výživnejšie).
Použitie: Na sladenie, kávu, čaj dodáva lahodnú arómu koláčom a dezertom. Je to ideálna a prírodná náhrada tradičného bieleho cukru.
Obsah živín (v 100 g):
Energetická hodnota: 1700 kJ / 400 kcal
Tuk: 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 98 g z toho cukor: 98 g
Bielkoviny: 0 g, Soľ: 0 g
Zloženie: trstinový cukor
Trstinový cukor sa získava z čerstvo zozbieranej, tradične pestovanej cukrovej trstiny.
Nový komentár