Natura - Múka z ovsených vločiek 1000g

Natura - Múka z ovsených vločiek 1000g

Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Buďte prvý!

Vaše hodnotenie:

Nutričné ??zloženie ovsených vločiek je mimoriadne pozoruhodné. Je to jeden z najbohatších zdrojov bielkovín medzi našimi obilninami. Vďaka pomalšej absorpcii sacharidov je vynikajúcou voľbou pre dietetikov a diabetikov, aby úplne alebo čiastočne nahradili bielu múku, ale pre obsah vlákniny sa odporúča KAŽDÉMU!

2,40 € s DPH

EAN: 5997848514972

Dostupnosť: Skladom

Hlavná zložka múky so zníženým obsahom sacharidov.

Ovsené múky rôznych pochúťok je možné pridávať do jedál, ktoré sa majú zahusťovať rôznymi múkami ako zahusťovadlo, alebo sa môžu pridávať do akýchkoľvek pekárenských výrobkov alebo domácich výrobkov (palacinky, koláče, chlieb, koláče ...). Je potrebné poznamenať, že samotný ovos je bezlepkový, takže pri pridávaní pečiva pridajte pre pšeničný lepok.
 
 
Samotná vodná zmes z ovsenej múky je vysoko lepkavá, slizovitá a klzká. Táto vlastnosť je však výhodou, pretože sa výhodne využíva v žalúdku, pretože vytvorený hlien chráni žalúdočnú stenu.
 
Môže byť použitý na pudingy, krémy, na zahustenie jedla. Možno ho budete chcieť nahradiť bielou múkou alebo nahradiť určitým percentom ovsenej múky.
Nutričné ??zloženie ovsených vločiek je mimoriadne pozoruhodné a je jedným z najbohatších zdrojov bielkovín medzi našimi obilninami. Je to bohaté úložisko esenciálnych aminokyselín. Leucín a izoleucín, ktoré ovplyvňujú funkciu obličiek, tryptofán, ktorý sa podieľa na regulácii krvného tlaku a krvotvorby, lyzín, ktorý reguluje funkciu nervového systému, metionín, ktorý ovplyvňuje funkciu pečene a pankreasu, a fenylalanín, ktorý sa podieľa na hormonálne rezistentnom metabolizme, všetky sa nachádzajú v aminokyselinách.
 
Obsah tuku 6 - 7% v ovsených vločkách a ovsených vločkách je pre telo obzvlášť dôležitý, je tiež nevyhnutný, obsahuje asi 40% polynenasýtenej kyseliny linolovej. Dá sa predpokladať, že vo vode rozpustná vláknina, kyselina linolová a lipid, ktoré tiež patria medzi lipidy, a priaznivé minerálne zloženie majú spolu inhibičný účinok na absorpciu cholesterolu v sére, čím znižujú krvný tlak a zlepšujú mast a mastnosť. ovsené vločky.
 
Obsah vitamínov 0,63 mg a 0,78 mg na 100 gv ovsených vločkách a ovsených vločkách predstavuje 40-50% našej dennej potreby. Nájdeme tiež antioxidačné vlastnosti obsahu vitamínov B2 a B6, ktoré majú ochranný účinok pred oxidáciou tukov a neutralizáciou „voľných radikálov“, ktoré sú v dnešnej dobe čoraz dôležitejšie a spôsobujú patologické procesy v telo.
 
Je všeobecne známou skutočnosťou, že pre príjem minerálov v našej maďarskej strave je charakteristický nadmerný príjem sodíka a nižší príjem draslíka a horčíka. V prípade ovsených vločiek a ovsených vločiek môže byť výsledkom obsahu sodíka a vápnika, draslíka a horčíka priaznivý pomer, ktorý sám o sebe zlepšuje požadovaný pomer spotreby minerálov. Tento priaznivý pomer minerálov môže mať antihypertenzný účinok pozorovaný pri pravidelnej konzumácii a môže sa tiež dobre použiť pri výžive chorôb obehového systému. Pri doplňovaní železa v tele hrá úlohu obsah železa v ovsených prípravkoch, ako sú ovsené vločky.

Tip:
Môže sa tiež použiť v zmesi s kúpeľovou vodou na starostlivosť o krásu: namočte niekoľko polievkových lyžíc ovsených vločiek do ponožiek držaných pod kohútikom a kúpte sa v tejto kúpacej vode, potom pokožku „ponožkami“ rozotrite, aby boli jemné a hodvábne.

Nový komentár

* (Povinné)

Prihlásenie