ST. DALFOUR si získal svetovú reputáciu vďaka svojmu poprednému produktu „100% ovocný dezert“, teda svojim džemom. Namiesto cukru, ktorý sa tradične používa v ich džemoch, používajú fruktózu (koncentrovaná šťava). Jeho inovácia v použití koncentrovanej šťavy na osladenie džemov bola inšpirovaná starodávnym procesom konzervovania. Podľa pôvodného francúzskeho rodinného receptu sa ovocné džemy St. Dalfour vyrábajú ručne vo francúzskom regióne Akvitánsko neďaleko Bordeaux. Je to región na juhozápade Francúzska, ktorý je známy svojimi vinicami a bohatými ovocinárskymi oblasťami.
Svojim zákazníkom ponúka škálu výrobkov s vysokým obsahom ovocia. Hustý broskyňový džem s vysokým obsahom ovocia, osladený prírodným koncentrátom šťavy. Je vyrobený výhradne z prírodných surovín. Všetky ich výrobky sú vyrobené bez najvyššej kvality, umelých farbív a konzervantov, sú zdravé a chutné. Neobsahuje pridaný cukor, obsahuje prirodzene sa vyskytujúci cukor.
Zloženie: 51% marhuľa, hroznová šťava a datľový koncentrát, želírovací prostriedok (ovocný pektín) citrónová šťava.
Obsah (povinné údaje) na 100 g: Energia kcal / kJ 214 kcal / 910 kJ Tuk <0,5 g Sacharidy 52 g - z toho cukry 52 g Bielkoviny 0,5 g Soľ 0,02 g
Nový komentár