Bez lepku, vegánske, bez pridaného cukru, bez GMO.
Prítomnosť dostatočného množstva aminokyseliny arginínu je nevyhnutná pre zásobovanie organizmu oxidom dusnatým a optimálnu funkciu buniek. Arginín poskytuje oxid dusnatý potrebný na rozšírenie ciev. Tento fyziologický účinok pomáha podporovať krvný obeh a optimálny krvný tlak. Arginín v tejto forme sa vstrebáva v počiatočných štádiách tenkého čreva, čím sa účinne zabezpečuje optimálny prísun arginínu.
Normálna črevná flóra je jednou z ochranných bariér nášho tela. Jej hlavnými funkciami sú ochrana pred cudzorodými patogénmi, udržiavanie imunitného systému v neustálej pohotovosti, regulácia delenia a vývoja buniek tvoriacich sliznicu, trávenie zvyškov živín, produkcia mastných kyselín s krátkym reťazcom (základná živina pre bunky črevného epitelu). Túto multifunkčnú úlohu a optimálnu rovnováhu črevnej flóry podporuje jablčný pektín, ktorý je jedným z hlavných zdrojov potravy pre prospešné baktérie tvoriace črevnú flóru.
Na zlepšenie chuti sme upravili zloženie esencií tak, aby obsahovali inulín. Inulín je sladko chutná vláknina, ktorá je v podstate rezistentným sacharidom, ktorý nedokážu stráviť naše vlastné enzýmy a je veľmi užitočným prebiotikom. Inulín, ktorý používame, pochádza z topinambur, ktorý má veľmi vysokú čistotu, takže sa môžeme vyhnúť nadúvaniu, ktoré sa vyskytuje pri sirupe z topinambur. Treba poznamenať, že topinambury obsahujú približne 24 % inulínu, približne 14 % monosacharidov, fruktózy a glukózy a približne 3 % cukrového alkoholu. Ak používate inulín, ktorý spôsobuje problémy s nadúvaním, inulín, ktorý používate, obsahuje monosacharidy a cukrový alkohol.
Inulín použitý v prémiovom doplnku stravy Herbafulvo Essence je vysoko čistý a neobsahuje monosacharidy a cukrový alkohol.
Vzhľadom na prebiotický účinok inulínu, ktorý má výrazne sladkú chuť, bolo z prémiovej verzie odstránené prírodné sladidlo stévia.
Ďalším významným rozdielom je, že sme zo zloženia odstránili sorban draselný. Táto konzervačná látka je prirodzene sa vyskytujúca látka, ktorá bráni najmä rastu plesní. Sorban draselný môže u niektorých spotrebiteľov spôsobiť alergické reakcie. Sorban draselný môže byť problémom pre ľudí s citlivosťou na histamín, ale prémiový Herbafulv môžu konzumovať aj ľudia s citlivosťou na histamín.
Proces konzervovania a uchovávania esencie Herbafulvo je poloaseptický proces, pri ktorom sa pH doplnku stravy upraví na 4,3, Herbafulvo sa sterilizuje a plní pri teplote 84 stupňov Celzia. Tým sa zabezpečí, že prírodné a rastlinné účinné zložky výrobku zostanú zachované až jeden rok.
na jeden rok.
Medzi prémiovým zložením Herbafulvo essencia a Herbafulvo essencia je ešte jeden dôležitý rozdiel. Prémium obsahuje nikotínamid, známy aj ako niacínamid. Základnou molekulou je niacín alebo kyselina nikotínová, čo je v podstate vitamín B3.
Amidovanú verziu kyseliny nikotínovej používame z dvoch dôvodov. V našom tele je nikotínamid aktívnou formou, amidácia prebieha v pečeni pomocou enzýmu cytochrómu p450, tento proces amidácie je poškodený vplyvom prostredia, väčšinou stravy. Ďalším dôvodom je, že kyselina nikotínová (niacín) spôsobuje pri dávke nad 50 mg/deň rýchle prechodné začervenanie kože.
Konzumácia sa odporúča nepretržite bez ohľadu na vek.
Zloženie:
Šťaveľ poľný, Žihľava dvojdomá, Tráva stolistá lekárska, Šalvia lekárska, Ostružina čierna, Kmín sladký, Aníz, Pestrec mariánsky, Divoká ruža, Kyselina fulvová, Almapektín, Prírodná soľ Parajdi, Arginín, Niacinamid, Lecitín (slnečnicový), Kyselina citrónová, Kyselina mliečna.
Odporúčaná denná dávka:
0,4 ml na kg telesnej hmotnosti (30 ml denne pre osobu s hmotnosťou 75 kg)
Denná dávka sa užíva ráno alebo v dvoch rovnakých častiach ráno a večer po jedle. Užíva sa samostatne alebo zmiešaný s pitnou vodou, kávou alebo čajom. Môžete ho zmiešať s pitnou vodou a užívať počas dňa.
Nový komentár