Natívny inulín z čakanky sa nachádza v koreňoch čakanky, ako aj v mnohých ďalších druhoch zeleniny a ovocia, ako je cibuľa, pór, cesnak, banány alebo artičoky. Prebiotiká sú prírodné, organické, nestráviteľné živiny (vláknina), ktoré stimulujú rast pre nás prospešných bakteriálnych kmeňov v hrubom čreve (probiotiká), čím napomáhajú k zlepšeniu zdravotného stavu organizmu.
It's us podporuje všeobecnú pohodu ľudí citlivých na lepok zavedením nových múčnych zmesí a suchých pást obsahujúcich prebiotický inulín z čakanky. Zdravé črevo môže mať dobrý vplyv na našu celkovú pohodu, kde sa nachádza 70 % našich imunitných buniek, takže spôsob stravovania je veľmi dôležitý.
Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka, rastlinná vláknina (bambusová vláknina, vláknina plantain, zemiaková vláknina), tapiokový škrob, kukuričná múka, dextróza, čakankový inulín 4 %, stabilizátory (guarová guma, E464), zemiakové vločky, popol-sýtená látka , sodík , regulátor kyslosti (kyselina citrónová)
Nový komentár